T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / MERKEZ - Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı milletçe büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz.

Birlik ve beraberliğinden ödün vermeden her yaştan ferdiyle vatanı, bayrağı, ezanı ve bağımsızlığı için yılmadan mücadele eden ezelden beri hür yaşayan aziz milletimiz, 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan ederek bağımsızlığını taçlandırmıştır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan gününü,  ülkemizin geleceği olarak gördüğü Türk çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir.

Bağımsızlık azmimiz, birlik ve beraberliğimize olan inancımız, gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanettir. Bize emanet edilen her körpe fidanımıza, bu sorumluluk bilinci ile 23 Nisan ruhunu ilelebet muhafaza edeceğiz. Eşsiz bir mücadele örneği sergileyen ve nihayetinde Türkiye Büyük Millet Meclisini kurarak bizlere bu vatanı emanet eden şehitlerimizin, gazilerimizin kutlu izini takip edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepinize, hepimize kutlu olsun.

 

Hüseyin IŞIKLAR

Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 21:50 - Görüntülenme: 23
  Beğen | 7  kişi beğendi