REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA) ÖĞRENCİ FORMU

REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA) VELİ FORMU

REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA) ÖĞRETMEN FORMU

Kas

ÖĞRETMEN REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA)

VELİ REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA)

ÖĞRENCİ REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA)

Haziran 2020 Mesleki Çalışma Programı İle İlgi Yazı

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bİrinci dönem yapılacak olan ortak sınav tarihleri yayınlanmıştır.

Kas

Bu anket okulumuz ve öğrencilerimizin genel yapısını tespit amacıyla hazırlanmıştır. Anket sonuçları ve kişisel bilgileriniz sadece rehberlik servisinde saklanacaktır, Bilginiz dışında hiç bir kişi ve kurumla paylaşılmayacaktır.

Ekm

18 - 22 Kasım 2019 tarihleri arasındaki çalışma programı aşağıdaki gibidir.

Kas

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA102) faaliyeti kapsamında kabul edilen ve TC Avrupa Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ile sözleşmesi imzalanan 2019-1-TR01-KA102-070238 proje numaralı " Okul Öncesi Eğitimde Reggio Emilia Stajı" projesi kapsamında Slovenya Ljubliana'da yapılacak faaliyetlere "REFAKATÇI ÖĞRETMEN OLARAK" katılmak isteyen öğretmenlerimizin başvuru formlarının okul idaresine kayıt için son teslim tarihi 15 Kasım 2019 CUMA günü MESAİ BİTİMİNE KADAR'dır.

Kas

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA102) faaliyeti kapsamında kabul edilen ve TC Avrupa Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ile sözleşmesi imzalanan 2019-1-TR01-KA102-070238 proje numaralı Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü mihmandarlığında, proje ortağı olarak Slovenya Ljubliana'da gerçekleştirilecek olan "Okul Öncesi Eğitimde Reggio Emilia Stajı" projesi kapsamında yapılacak faaliyetlere katılımcı öğrenci olarak katılmak isteyen öğrencilerimizn 04.11.2019-22.11.2019 tarihleri arasında müdürlükten alacakları başvuru dilekçesini doldurarak en geç 22 Kasım 2019 CUMA günü mesai bitimine kadar okul idaresine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Kas

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA102) faaliyeti kapsamında kabul edilen ve TC Avrupa Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ile sözleşmesi imzalanan 2019-1-TR01-KA102-068679 proje numaralı "Gelişim Teorileri Temelinde Avrıpa Çocuk Gelişimi Stajı" projesi kapsamında yapılacak faaliyetlere "REFAKATÇI ÖĞRETMEN OLARAK" katılmak isteyen öğretmenlerimizin başvuru formlarının okul idaresine kayıt için son teslim tarihi 15 Kasım 2019 CUMA günü MESAİ BİTİMİNE KADAR'dır.