Kas

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA102) faaliyeti kapsamında kabul edilen ve TC Avrupa Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ile sözleşmesi imzalanan 2019-1-TR01-KA102-068679 proje numaralı "Gelişim Teorileri Temelinde Avrıpa Çocuk Gelişimi Stajı" projesi kapsamında yapılacak faaliyetlere "REFAKATÇI ÖĞRETMEN OLARAK" katılmak isteyen öğretmenlerimizin başvuru formlarının okul idaresine kayıt için son teslim tarihi 15 Kasım 2019 CUMA günü MESAİ BİTİMİNE KADAR'dır.

Kas

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği (KA102) faaliyeti kapsamında kabul edilen ve TC Avrupa Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ile sözleşmesi imzalanan 2019-1-TR01-KA102-068679 proje numaralı "Gelişim Teorileri Temelinde Avrıpa Çocuk Gelişimi Stajı" projesi kapsamında yapılacak faaliyetlere katılımcı öğrenci olarak katılmak isteyen öğrencilerimizn 04.11.2019-22.11.2019 tarihleri arasında müdürlükten alacakları başvuru dilekçesini doldurarak en geç 22 Kasım 2019 CUMA günü mesai bitimine kadar okul idaresine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin şikayet ve isteklerine daha kolay ulaşabilmek için hazırladığımız Memnuniyet Anketi sitemize yüklenmiştir.

Ekm

Okul-aile iş birliğini geliştirmek amacıyla okul aile birliğimizin genel kurul toplantısı yapılacaktır. Kurulumuza katılarak bizleri onurlandırmanızı diler, saygılarımı sunarım.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yarışma Şartnamesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okul, veli ve öğrenci işbirliğinin ve öğretmen-veli iletişiminin güçlendirilmesi adına öğretmen veli görüşme saatleri belirlenmiştir.

Eyl

30/09/2019 tarihi itibariyle geçerli olacak olan Öğrencilerimizin Sınıflara Göre Haftalık Ders Programı aşağıdaki gibidir.

Eyl

30/09/2019 tarihi itibariyle geçerli olacak olan Öğretmenlerimizin Haftalık Ders Programı aşağıdaki gibidir.

Eyl

30/09/2019 tarihi itibariyle geçerli olacak Ekim ayı nöbet çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Eyl

Okulumuzda açılması planlanan DYK (Destekleme ve Yetiştirme Kursları) ders programları yayınlanmıştır.

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 30 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacaktır.

Eyl

Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonu 1.Dönem 1. Toplantısı 24.09.2019 salı günü okulumuzun Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Öğrenci başvurularının alınması. 19-23 Eylül 2019

Sorumlu Dersi Olan Öğrenciler ve Sorumluluk Sınav Takvimi