Belirli Gün ve Haftalar ve Görev Dağılımı

Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz

Zümre Başkanları Alan Şefleri

Eyl

05 Eylül 2019 perşembe günü 9. sınıf öğrencilerimize uyum programı aşağıdaki gibidir.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesine Göre İş ve İşlemlerin Yapılmasını

Ağu

Okulunuz Kantin ve Kafeteryasının Okul Aile Birliğince kiralanabilmesi için Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 20/3 maddesi gereğince alınan 28/08/2019 tarihli ve 15482623 sayılı ihale onay belgesi ile ilana çıkmıştır.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi Yayınlandı

Ağu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İlk Kayıt ve Kayıt Yenilemeler başlamıştır.

İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Başvuru Tarihi 21 Ağustos - 20 Eylül 2019

İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Mazeret Başvuru Tarihi 21 Eylül 27 Eylül 2019

Sayın Meslektaşım,

2019 – 2020 öğretim yılı, sene başı öğretmenler kurulu toplantısı aşağıda belirtilen tarihte çok amaçlı salonda yapılacaktır.

Toplantıya hazırlıklı gelinmesi uygun olacaktır.

* Toplantıda ele alınan konular gizlidir. Kamuoyu ile paylaşılamaz. Toplantıda cep telefonu vb. ile meşgul olmak yasaktır. Etik değildir.

* Bir mazeretiniz var ise yazılı olarak iletiniz.

* Toplantıda alınan kararlar her öğretmeni bağlar. Kararlar esnetilemez. Okulun genel vizyonu bu toplantıda belirlenir.

Gereğini rica ederim.

Murat TÜLÜMEN

Ağu

Kesin kayıt için toplantı yapılacaktır.

Tem

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme işlemlerinin I. aşaması için başvurular : 05 Ağustos 2019 - 09 Ağustos 2019

2018-2019 Eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırdır.