Nis

Giyim Üretim Alanı Öğretmenleri, 9.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak alan tanıtımı yaptılar.

Nis

9.sınıf öğrencilerine yönelik olarak Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tanıtımı yapıldı.

Nis

Öğrencilerimizin İşletmelerde Beceri Eğitimi Uygulaması yaptığı, işletme sahipleri ile okulumuzda yaptığımız kahvaltıda buluştuk.

Nis

Okulumuz; bu yıl, 3 Nisan Kardemir´in Temellerinin Atılışı Karabük´ün Kuruluşu çerçevesinde Karabük Valiliğince yapılan Hayalimdeki Karabük Projesinde ve yaplan yarışmalarda, proje ve kompozisyon dalllarında birincilik kazandı.

Okulumuzun öğrencileri "Meslek Liseliler Ailelerimizle Buluşuyor"  projesi kapsamında Yücel Huzurevi´nde yaşlıları ziyaret ettiler.

Münazara turnuvasının 2. turunda Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile karşılaşan okulumuz öğrencileri, "Bir ülkenin gelişmesinde eğitim önemlidir." tezini savunarak rakipleri karşısında gösterdikleri başarı sayesinde tartışmanın kazanan tarafı oldular.

Okulumuzun Bocce Takımı, Ankara-Kahramankazan´da yapılacak turnuvada Karabük İlini temsil edecek.

Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri ile öğrencilerinin hazırladığı programda,ünlü şair Yahya Kemal Beyatlı´yı andık.

Okulumuzun bocce takımı ilde düzenlenen turnuvada şampiyonluğa ulaştı.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlker Zafer SAYAR´ı, öğrencilerimiz Eif DEMİRKOL(9-C), Dila ÖZDEMİR(9-D), Süeda ZENGİN(9-D), Ayşenur TÜRKKAN(9-D), Serranur BIYIKLI(9-D), Safiye ÇELİK´i(9-C) tebrik eder, başarılarınının devamını dileriz.

Karabük TED Koleji Lisesi ile karşılaşan okulumuz öğrencileri, "Doğa insana hakimdir" tezini savunarak rakipleri karşısında gösterdikleri başarı sayesinde tartışmanın kazanan tarafı oldu.