Destekleme ve Yetiştirme YGS Hazırlık Kursu 31.07.2017 Pazartesi Günü Başladı

KARABÜK İLİ LİSELER ARASINDA İL BİRİNCİSİ

olmuştur.

May

İftarımıza katılan öğretmen arkadaşlara ve ailelerine teşekkür ederiz

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI, KARNE TÖRENİ İLE NOKTALADIK.

Uygulama Ana Sınıfı Öğrencilerimiz Düzenlenen Karne-Kep Töreni İle Mezun Oldular

May

Okulumuza verilen beyaz bayrak için yapılan törene dair kesitler..

May

02-05 Mayıs tarihlerinde Kütahyanın Emet ilçesinde yapılan Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde

02 mayıs

YKB MTAL :2

Erzincan Spor Lisesi:2

03 mayıs

YKB MTAL:6

Kocaeli Spor Lisesi:2

04 mayıs

İstanbul ile maç yapılacak.

Galip gelirsek, diğer grubun derece yapan takımıyla Final maçına çıkacağız.

Galip geldiğimiz takdirde,

TÜRKİYE finallerine gitmeye hak kazanacağız inşallah.

Vali Nafiz Kayalı Konferans Salonunda  okulumuz öğrencileri ile birlikte hazırladığımız Yahya Kemal Beyatlı Anma Programı gerçekleştirildi

Şbt

15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali Yarışmasında aldığımız dereceyle ilgili haber EBA HABER´de yayınlandı.

Şbt

15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Öğrencilerimiz; Bahriye AKYOL JP2-Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı Yarışmasında BRONZ MADALYA, Lütfiye Damlanur KÖMÜR JP4-Lise Düzeyi Okulları Ana Yemek Yarışmasında BRONZ MADALYA, Sevde Selcan MISIRLI JP3-Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Makarna Yarışmasında GÜMÜŞ MADALYA,  Sena YILDIRIM JPT7-Display Gençler Maske Çalışmasıyla GÜMÜŞ MADALYA almışlardır.

Ock

Genç Kızlar Kros İL BİRİNCİSİ olan kızlarımız Elif Başaran 9-A, Sarenur EROĞLU 9-C, Mürvet BAYAR 9-B, Melike ÇAKMAK 9-C, Derya Uzun 9-B ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz İlker Zafer SAYAR´ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.