Öğrencilerimiz okul bahçemize çiçek dikti.

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öğrencilere yönelik Gençlik Kampı düzenledi.

KBÜ Araştırma Hastanesinde yatan öğrencilere toplum hizmeti yapan öğrencilerimize Teşekkür Belgesi verildi.

Şbt

Grafik ve Fotoğrafçılık Alanı Öğrencilerimiz KBÜ Araştırma Hastanesinde yatan çocuklara "Toplum  Hizmeti" kapsamında gösteri yaptılar.

Şbt

Okulumuz, Çorumda 16-17-18 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen, 1. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Türkiye Şampiyonasında, ekip halinde yarışarak, çeşitli kategorilerde aldığı puanlarla; Türkiye’nin en iyi ikinci lisesi lisesi oldu.

Öğrencimiz Sena YILDIRIM hamur işi dalında birinci olarak ALTIN MADALYA kazandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından canlı yayında Okuryazarlık Seferberliği başlatıldı.

Şbt

Robotik Kodlama uygulamalarına ikinci dönem Uygulama Ana Sınıflarımızda başlıyoruz.

Şbt

Uygulama Ana Okulumuzun girişindeki merdiveni kapalı hale getirerek, ferah bir giriş ortamı kazandırdık.