Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde 100. Yıl Kültür Merkezinde sunulan programla anıldı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanmış ve 9'u 5 geçe siren seslerinin ardından gerçekleştirilmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında yapılacak olan il töreninde görev alan öğretmen öğrencilerimiz son provalar için 100. Yıl Kültür Merkezinde buluştular.

Kas

Yenişehir Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında hazırladıkları sunumun provalarını okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirdiler.

Kas

Okulumuzun panoları 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için hazırlandı.

Kas

Özçelik-iş Sendikası tarafından düzenlenen 8 Kasımı Anma, Anlama ve Geleceğe Taşıma etkinlikleri kapsamında öğrencimiz kompozisyon yazma dalında il üçüncüsü olmuştur.

Kas

Sayın Valimiz Fuat GÜREL ve protokol üyeleri standımızı ziyaret ettiler.

Kas

Alan öğretmenlerimiz Mesleki ve Teknik Eğitim Tanıtım Toplantısında açtıkları standla okulumuzu tanıttılar.

Kas

10 Kasım 2019 tarihinde yapılacak olan il geneli törenin provaları okulumzda yapılmıştır.

Ekm

Ortak sınavlarımızın başladığı bu günlerde rehber öğretmenimiz Nurbanu Çınar 9. sınıf öğrencilerimize etkili ders çalışma yöntemlerini aıklayan bir sunum yaptı.

Ekm

Moda Tasarımı Teknolojisi alan öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuzda önlük dikimi başlamıştır.

Ekm

Öğrencimiz Kübra KARAKIRIK ve velisini evlerinde ziyaret ettik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 96. yılı münasebetiyle Karabük Kent Meydanında KArabük Valiliği Tarafından düzenlenen törende resmi geçitte yer aldık.

Ekm

Öğrencilerimiz sporun her alanında yüzümüzü güldürmeye devam ediyor.

Ekm

Sayın valimizden öğrencimizi ve bizi gururlandıran ödül.