Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı panomuz öğretmenlerimiz tarafından hazırlandı.

Ekm

Öğrencimiz Karabük ili genelinde düzenlenen "Güzel Şiir Okuma" yarışmasına katıldı.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerine son olarak güncellenen YKS hakkında bilgi verildi.

Ekm

Okulumuzun Gezi, Turizm ve Tanıtma Kulübü Öğretmenlerimizin organize ettiği Anadolu Üniversitesi gezisi için öğrenci ve öğretmenlerimiz yola çıktı.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da veli ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Ekm

İl Sağlık Müdürlüğünden gelen görevliler öğrencilerimize "Sağlıklı Beslenme ve fiziksel etkinlik" eğitimi verdiler.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem  okul-aile birliği toplantımız, 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 11.00 'de yapılmıştır.

Ekm

Edebiyat öğretmenlerimizin hazırladığı Cumhuriyet konulu güzel şiir okuma yarışmasına öğretncilerimizin ilgisi yoğun oldu.

Ekm

12-C Sınıfı, Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerimize yenilenen sınav giriş sistemleri hakkında billgi verildi.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize YKS sınavı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Öz değerlendirme uygulamaları kapsamında öğretmenlerimizi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Okul bocce takımımız egzersiz çalışmalarına başladı.

Ekm

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı 3 senedir süregelen alışkanlığını bozmuyor ve bu sene de yarışmalarda boy göstermeye hazırlanıyor.

Ekm

Okulumuzda koro çalışmaları başlamıştır.

Ekm

11-C Sınıfı veli toplantısı alan öğretmenleri Gülyeter BÜYÜKDOĞAN ve Sema SARIKAYA tarfından gerçekleştirildi.