Ekm

Ortak sınavlarımızın başladığı bu günlerde rehber öğretmenimiz Nurbanu Çınar 9. sınıf öğrencilerimize etkili ders çalışma yöntemlerini aıklayan bir sunum yaptı.

Ekm

Moda Tasarımı Teknolojisi alan öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuzda önlük dikimi başlamıştır.

Ekm

Öğrencimiz Kübra KARAKIRIK ve velisini evlerinde ziyaret ettik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 96. yılı münasebetiyle Karabük Kent Meydanında KArabük Valiliği Tarafından düzenlenen törende resmi geçitte yer aldık.

Ekm

Öğrencilerimiz sporun her alanında yüzümüzü güldürmeye devam ediyor.

Ekm

Sayın valimizden öğrencimizi ve bizi gururlandıran ödül.

Ekm

Cumhuriyet Kortejinde öğrencilerimiz ve personelimizle beraber biz de yerimizi aldık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına okulumuzda yaptığımız törenle başladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun.

Ekm

Merkez spor salonunda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Masa tenisi turnuvasına okulumuz öğrencileri de katıldı.

Ekm

25 Ekim 2019 Cuma günü 12.15'te yangın tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

10 Kasım'da düzenlenecek olan Atatürk'ü Anma Etkinlikleri provası yapıldı.

Ekm

9. sınıf öğrencilerimiz Cumhuriyet Koşusuna katıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramında okulumuzda yapılacak olan törenlerin provası yapıldı.

Ekm

Gezi Tanıtım ve Turizm kulübümüzün organize ettiği Eskişehir Anadolu Üniversitesi Gezimiz tamamlanmıştır.