Ekm

9-B sınıfı öğrencilerimize Bilişim Öğretmenimiz Sibel ERTAN bilişim alanını tanıttı.

Ekm

Okulumuzda okuyan öğrencilerimize daha iyi destek olabilmek amacıyla rehber öğretmenimizin, öğretmenlerimizi bilgilendirdiği BEP Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Ekm

Karabük ilinde bulunana okullarda görev yapan müdür ve müdür yardımcılarına yönelik e-rehberlik seminerinin ikincisi okulumuzda verildi.

Ekm

7-10 Ekim 2019 tarihleri arasında belirlenmesi gereken norm kadrolar için alan şeflerimiz ve zümre başkanlarımız ile birlikte norm kadro bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Karabük Üniversitesi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü formasyon öğrencilerine okulumuzda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Öğretmenlerimiz ERASMUS+ 'ı Mahir hoca'dan dinlediler.

Ekm

Okulumuzda yapılan e-rehberlik seminerine ilimizdeki müdür yardımcıları katıldı.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız devam etmektedir.

Ekm

Okulumuz bünyesinde bulunan Mesleki Açık Öğretim Lisesi derslerimiz devam etmektedir.

Ekm

Beden Eğitimi dersinde öğrencilerimize fiziksel uygunluk testi yapıldı.

Ekm

Öğrencilerimizin ilgisi ve isteği doğrultusunda folklor egzersizlerimiz başlamıştır.

Ekm

Okulumuzda okuyan 9. sınıf öğrencileri alanlarımızı ziyaret ederek alan öğretmenlerimizden bilgi aldılar.

Ekm

Ortak sınav takvimimiz yayınlanmıştır.

Eyl

Okulumuza bu sene başlayan 9. sınıf öğrencilerimizin e-okul fotoğraflarının güncelleme çalışmaları başlamıştır.

Eyl

Erasmus+' ta yer aldığımız "Gelişim Teorileri Temelinde Avrupa Çocuk Gelişimi Stajı" projemizle Türkiye Ulusal Ajansında yapılan toplantıya katıldık.